Съединяване на всички форуми на българските игри на Upjers

Съобщения относно играта. Само хора от екипа на играта ще пишат тук.
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Съединяване на всички форуми на българските игри на Upjers

Мнение от interested » съб 9. апр 2011, 14:50

Скъпи приятели,

за да бъде по-лесен достъпа до форумите на игрите на фирма Upjers решихме да обединим всички активни форуми на българските игри в един общ форум.

По този начин ще се регистрирате само в един форум, вместо да се налага да си правите регистрации във всеки отделен форум за всяка игра.

Форумът за всяка игра ще запази основния си изглед като всички потребителски имена и теми/мнения ще бъдат преместени в един общ форум, който ще бъде достъпен от линк намиращ се на основната страница на новия форум.

Свързването на форума ще бъде направено следващата седмица. По време на свързването е възможно форумите на игрите да не бъдат достъпни!

Ето как ще протече свързването на форумите:

* Когато форумите са интегрирани, тези играчи които са използвали едно и също потребителско име в различните форуми ще запазят потребителското си име, а останалите ще получат окончания в зависимост от форума, в който са били регистрирани, примерно interested_MFF. Играча регистрирал се за първи път във Български форум на игрите ще запази своето потребителско име без промяна. Моля забележете, че името ви може да бъде променено и е възможно да имате проблем с влизането във форума!

* Ако сте регистрирани в няколко форума с едно и също потребителско име, е-майл адрес и парола - акаунтите ви ще бъдат преместени и името ви ще остане непроменено. Постовете ви ще останат в съответните форуми. Ако сте използвали различни пароли в различните форуми, паролата ви ще бъде тази от форума който е преместен първи. За съжаление към момента не сме сигурни кой форум ще бъде преместен първи.

Важно!!! Препоръчваме ви, ако имате регистрации в повече от един наш форум с еднакво потребителско име да промените данните от профила си така че е-майл адресите ви и паролите ви да са еднакви за всички регистрации. Така няма да имате проблеми с влизането в новия форум след интеграцията.

* Пример:

Представете си, че сте регистрирани във всички наши форуми с едно и също потребителско име, но различни е-майл адреси за всеки акаунт. В зависимост от това кой форум бъде преместен първи (което все още е неизвестно) този ще бъде форума в който потребителското име няма да се промени. Представяме си че преместваме форумите на ЗИ, ВФ и Капиландс, и в тях сте били регистрирани с потребителското име 'user' с различни е-майл адреси във всеки форум. Тогава ако първо преместим форума на Капиландс потребителското име ще остане 'user'. Потребителското име в ЗИ ще бъде (например) 'user_mhe', а потребителското име от форума на Весела Ферма 'user_mff'. Всички направени постове ще бъдат запазени както са, но ще са регистрирани под 3 различни потребителя с различни е-майл адреси. Ако това се случи е възможно да комбинираме акаунтите в един при поискване от вас чрез формата ни за поддръжка.

За да избегнем това да се случи и да имате един акаунт във форума (а не 3 примерно), молим сменете е-майл адресите си на всичките си акаунти да бъдат еднакви.

* Подписите на акаунтите ви ще бъдат преместени, но ако са различни за различните форуми ще се запази този от форума, който бъде преместен първи. Затова ви съветваме да запазите подписите си на компютрите си, за да можете да ги ползвате след това.

Тъй като настройките на аватарите за всички форуми са различни, аватарите няма да бъдат преместени! За да ги ползвате моля запазете си ги и ги качете отново в новия форум.

Надяваме се целия процес да мине без проблем.

Благодарим за търпението и разбирането ви!

Поздрави
Екип на Upjers

interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Re: Съединяване на всички форуми на българските игри на Upje

Мнение от interested » пон 11. апр 2011, 19:45

Здравейте,

интегрирането на форумите ще се забави малко поради заетост на екипа. Най-вероятно датата ще бъде прехвърлена за следващата седмица. Допълнително ще бъде обявена точната дата.

interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Re: Съединяване на всички форуми на българските игри на Upje

Мнение от interested » ср 20. апр 2011, 11:08

Здравейте,

съединяването на форума приключи. След процеса липсваха бутоните за нови теми/постове във форума, поради което се наложи да задържим форума изключен до днес. Форума вече е активен, ако имате някакви проблеми с него, моля пишете ми.

Поздрави
Кирил

Заключена

Върни се в “Изявления”