Пакети Ускорители и Игра с карти

За начинаещите в играта. Моля прочетете тук, преди да зададете въпрос!
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Пакети Ускорители и Игра с карти

Мнениеот interested » вт 12. юни 2012, 21:36

Какво е Ускорител?

Ускорителите са пакети от 8 карти, от които можете да изберете 4 и да приберете наградата, която се крие под тях. веднъж на ден можете да отворите безплатно 4 карти от бронзов ускорител, ако искате да отворите повече карти или сребърен или златен ускорител, ще трябва да заплатите в диаманти

Как се играе?

Кликнете на бутона Купи карти(разтворено тесте) в левия горен ъгъл, след това кликнете на бронзовия пакет, за да отворите дневните си безплатни карти. Кликнете на 4 от 8те и приберете спечеленото, ако искате да отворите всичкитe 8 карти, всяка от тях ще ви струва 1 диамант. От дясната страна на карето с картите можете да видите какво бихте могли да спечелите за това раздаване.

Каква е разликата между бронзов, сребърен и златен ускорител?

Бронз, сребро и злато символизират “ценноста” на картите включени в пакетите, златните, разбира се, ви дават най-голям шанс да спечелите предмети, които се закупуват с диаманти.

Карти и части от карти

Какво са картите и какво частите от карти?

Всички предмети и животни в My Free Zoo са символизирани чрез карти. Събирането на карти и части от тях, ще ви позволи да спечелите предмети или животни без да ги купувате от магазина, както и такива, които могат да се кyпят само с диаманти.

Можете да спечелите карти и части от карти чрез:
●Звезди на приятелство.
●Отваряйки дневния ускорител.
●Разменяйки части от карти с приятелите си.
●Купувайки липсващите части с диаманти.

Върни се в “Често задавани въпроси - FAQ”