Ограждения

За начинаещите в играта. Моля прочетете тук, преди да зададете въпрос!
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Ограждения

Мнение от interested » вт 12. юни 2012, 21:36

Къде да закупя ограждения?

Можете да закупите ограждения в магазина. С всяко качване на ниво, ще се отключват нови видове и размери ограждения. По-голямата част от тях струват Зоо-Долари, но има и някои, които ще ви струват Диаманти.

Как да построя ограждения?

Изберете ограждението от инвентара си или кликнете на съответната карта в долната част на екрана и го поставете на подходящо място в зоопарка си.
Огражденията винаги трябва да са близо до пътека или да са свързани с пътеки, иначе посетителите ви няма да могат да стигнат до тях. Ако ги поставите прекалено далече от пътека, посетителите няма да бъдат особено доволни. Имайте предвид, че и работниците също няма да могат да стигат до животните, за да се погрижат за тях.

Как да преместя или завъртя ограждение?

Кликнете на ограждението и ще се покаже кръгообразно меню. Бутона с двете стрелки ще ви позволи да завъртите ограждението, а бутона с четири стрелки - да го преместите.
Бутона с касетката с червена стрелка ще премахне ограждението(и всички животни, които се намират в него) и ще го върне в инвентара ви.

Колко животни мога да сложа в едно ограждение?

Животните имат нужда от пространство, за да се чувстват добре в огражденията си, за това броя животни за ограждение е лимитиран. Можете да видите от колко място се нуждае дадено животно в магазина(зеления символ с номер в него), можете да видите колко място предлагат различните ограждения на същия символ. Ако искате да поставите животно, а нямате достатъчно място за него, играта ще ви препрати към магазина за ново ограждение или към разширение на това, което имате.

Как да разширя/украся ограждение?

Разширенията се продават в магазина в разделите за съответното ограждение. Закупете го и клинете на съответната карта долу и след това кликнете на ограждението, което искате да разширите. По същия начин се купуват и поставят подобрения за огражденията, като хранилки, поилки и т.н.

Как да премахна/преместя предмети от огражденията?

Веднъж поставени, предметите нямат опция за премахване или местене, но тук ни идва на помощ една хитрина. Премахнете цялото ограждение и всичко, което се намира в него, ще отиде в инвентара ви. Постройте отново, където и както ви харесва.

За какво служат предметите за разхубавяване на огражденията?

Предметите(хранилки, поилки, играчки...) в огражденията ще ви носят повече точки опит, ще увеличават шансовете ви за успешно развъждане, ще привличат повече посетители и животните ви ще се чувстват по-щастливи.

Защо има различни видове ограждения?

Животните се чувстават уютно само в подходящото за вида им ограждение.
Например: Костенурките се чувстват добре в тревни, горски или джунгла ограждения, няма да можете да ги сложите в каменни или ледени ограждения.
Различните видове ограждения се отключват на специфични нива, колкото по-екзотични са те, толкова по-популярни са сред посетителите, така че костенурка сложена в джунгла ограждение, ще е пo-популярна от същата костенурка в обикновено тревно ограждение.

В играта ще намерите следните видове ограждения:
Пасищни(тревни)
Горски
Планински(скалисти)
Пустинни(савана)
Джунгла
Снежни(ледени)
Водни

Сложих животните си в по-добри ограждения, но продължавам да имам малко посетители, защо?
По-доброто ограждение, повишава посетителския интерес, но посетителите имат и други нужди, които може би не са удовлетворени, като щандове за сода или сувенири, тоалетни, кошчета за боклук.

Потребителски аватар
krisom
Модератор
Мнения: 2369
Регистриран: чет 9. фев 2012, 15:00

Re: Ограждения

Мнение от krisom » ср 18. фев 2015, 17:35

След ъпдейта от 18.02.2015, нова опция за загражденията беше отключена!

Изображение

С новите пинове за оборудванията, много лесно с един клик може да се нахранят/напоят/забавляват всички животни в даденото заграждение. Просто кликнете на лилавото кръгче над вида оборудване и животните ще бъдат нахранени/забавлявани/напоени.
Форма за поддръжка: ТУК

Заключена

Върни се в “Често задавани въпроси - FAQ”