Развъждане на риба

За начинаещите в играта. Моля прочетете тук, преди да зададете въпрос!
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Развъждане на риба

Мнение от interested » пет 11. май 2012, 12:00

Развъждане(От 12 ниво нататък)
Освен да ловите и купувате, можете и да развъждате рибки. Всичко, от което се нуждаете е рибка, приятел и търпение. Можете да имате до 3 двойки наведнъж в развъдника.

Нова двойка
Клинете на сградата за развъждане, изберете “Нова двойка” и след това рибка, която да чифтосате. При първия опит ще ви се покаже туториал.

Избор на аквариум за развъждане
След като изберете рибка, трябва да изберете и в кой аквариум да я настаните. Колкото по-добър е аквариума, толкова по-удобно ще се чувства двойката и ще и отнеме по-малко време да създаде поколение.

Изберете рибка
След избора на аквариум, изберете рибка. Имате възможност да изберете играч за партньор при чифтосването или да го направите сами.

Изберете партньор
Ако искате да развъдите рибки с партньор, ще трябва да изчакате докато друг играч реши да избере същия вид риба и същия аквариум като вас. Тогава развъждането ще започне автоматично. Всеки от партньорите ще трябва да изпълнява задачите си в аквариум а за развъждане всеки ден. Това означава, че вие (и те) ще трябва да гушкате, сръчквате и храните рибката и разбира се да почиствате аквариум а. Ако един от партньорите занемари задълженията си, развъждането ще отнеме повече време.

Откажи развъждане
Ако партньора ви се окаже несериозен, можете да се откажете от съдружието с него. Кликнете на “Откажи развъждане”. Имайте предвид, че ако се откажете няма да ви бъдат върнати средствата дадени за развъждането. Ако партньора ви се откаже, ще имате възможност да продължите сами (виж: Развъди си сам).

Развъди си сам
Имате и възможност да си развъдите рибки сами. Ще трябва да храните, гушкате и сръчквате рибките си и да поддържате аквариума чист всеки ден. Ако забравите, развъждането ще отнеме повече време.

Имаме си бебе!
Ако си свършите добре работата, ще си отгледате нова рибка за вашия аквариум. Новородената рибка МОЖЕ да се премести веднага след раждането и да получи истинските си форма и цвят в личните аквариуми . След като я пуснете във вашия аквариум, се гледа както всички останали рибки.

Награди
Рибите, които можете да развъдите са разделени на 5 категории(от много лесно до много трудно). Ако успеете да развъдите рибки във всяка категория поне по 3 пъти, ще получите специален трофей за вашия аквариум. Колкото повече развъждате, толкова по-впечатляващ ще става трофея!

Заключена

Върни се в “Често задавани въпроси - FAQ”