Българският портал сега е на линия!

Официални изявления от екипа.
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Българският портал сега е на линия!

Мнениеот interested » ср 18. юли 2012, 13:54

Регистрирайте се сега или свържете своите акаунти в игрите с нашият чисто нов Български портал! Запознайте се с приятели, следете най-новите новини и още много на bg.upjers.com!

http://bg.upjers.com

Да, ние сме на линия: Чисто нова БГ-версия на нашият игрови портал! Срещнете приятели, прегледайте най-новите новини и още много точно тук и сега в bg.upjers.com!

Регистрирайте се безплатно и натиснете на "Игри" или "Импортирай Акаунт". След това ще бъдете помолен да изберете сървъра, в който играете, както и да въведете данните си за вход. След това портала ще се свърже с играта.

Тук също така можете да създавате и нови акаунти - също изберете играта, която харесвате, сървъра в който искате да играете и въведете желаните данни за вход.

Сега можете да се регистрирате в нашите игри чрез този портал или да свържете вече създадените си акаунти в игрите с портала: вече няма нужда да влизате през 5 или повече различни страници за вход, не, сега можете да влизате във всички наши игри лесно чрез портала, само с няколко натискания!

Добре дошли в нашият портал!

interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Re: Българският портал сега е на линия!

Мнениеот interested » чет 19. юли 2012, 13:06

Здравейте,

ако след като си направите акаунт в портала имате проблем при влизането в игрите, моля имайте в предвид че от там нататък трябва да използвате данните си за вход в портала и иконката на портала на началната страница на игрите, за да влезете правилно в съответната игра.

Целта на портала е да ви предостави едни данни за вход, които да използвате във всички игри, които играете. Това е направено с цел ваше улеснение.

Ако не искате да използвате портала за вход в дадена игра, може да погледнете следната тема за повече информация:

viewtopic.php?f=251&p=243245


Върни се в “Изявления”