Великденска кампания!

Официални изявления от екипа.
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Великденска кампания!

Мнениеот interested » вт 30. апр 2013, 13:08

Скъпи градински джуджета, -

отново е Великденският сезон, поради което сме приготвили няколко специални събития за вас!

Събирайте Великденски яйца всеки ден по време на кампанията и си осигурете сладки пиленца за вашия рафт с трофеи, които ще ви носят точки чрез натискане върху тях всеки ден - дори и след като Великденската кампания приключи!

Ще можете да събирате Великденски яйца всеки ден от 30ти Април в 11 CET до 14ти Май в 11:59 PM CEST и да ги разменята за три сладки пилета до 21ви Май 11:59 PM CEST.

Как работи всичко?

В горното меню, ще откриете Великденският лов - просто натиснете на оцветеното Великденско яйце, за да отворите играта.

Изображение

Обърнете Великденските гнезда и се опитайте да съберете възможно най-много Великденски яйца! Можете да обръщате безплатно по 5 гнезда всеки ден. Всяко допълнително гнездо ще ви струва 1 Кредит.

Изображение

Натиснете на бутона Изображение, за да размените събраните Великденски яйца за три сладки пиленца за своя рафт с тродеи, които ще ви носят точки всеки ден когато натиснете на тях.

Не забравяйте да потърсите джуджето в Зелената Долина, което ще ви дава малко допълнителни Великденски яйца всеки ден, щом успеете да го намерите и да натиснете на него.

Изображение

Ако имате късмет, то може да ви даде и част от пъзел понякога (също от March 26th to April 9th). Ако успеете да съберете всички части на пъзела, ще получите безплатен предмет за градината за забавление.

Изображение

Не се тревожете: ако не сте успяли да съберете всички нужни части от пъзела, ще можете да закупите липсващите в замяна на Кредити.

Великден в градината за забавление

Ще има и голямо събитие в градината за забавление от 30ти Април до 14ти Май. Запазете Рок джуджетата или Готините зайчета, за да свирят на сцената* и спечелете много точки!

Изображение

Специалните зрители (пейките на Великденското зайче) ще можете да закупите в магазина на градината за забавление, те ще ви носят 3 пъти повече точки от “нормалните пейки”.

Също достъпно: Великденски украшения за вашата градина за забавление, които също ще намерите в магазина на градината за забавление, като Великденско яйце, или Моаи от Великденските Острови. Щом бъде поставен в градината за забавление, Моаят ще ви носи 150 точки на всеки 24 часа при натискане върху него по време на събитието!

Изображение

Разбира се, Подаръчка също е презаредила своята селекция от стоки с Великденски стоки. Прегледайте ги сега!

Допълнителна информация: Великденските яйца от миналата година ще бъдат заменени за таз годишната Великденска кампания при първото ви влизане по време на кампанията! 10 Великденски яйца събрани през изминалите две години (2011 и 2012) ще ви донесат едно безплатно Великденско яйце от 2013!

Не забравяйте: с всяко плащане от 100 Кредита*, в момента ще ви дадем забавно Великденско гнездо за рафта с трофеи!

Изображение

Използвайте шанса си да вземете сладкият Великденски подарък сега!

Между другото - знаехте ли, че заедно с Великденската кокошка, ще получите и един произволно избран подарък за своя рафт с трофеи от нашата система - плюс това, ще можете да изпратите безплатен подарък до един ваш приятел! Това означава: само с една покупка, ще можете да вземете до три подаръка - два за себе си, и един за приятел! Имайте в предвид, че това важи само при покупки от 100 Кредита нагоре!

Не забравяйте: благодарение на нашата бонус система, можете да спечелите бонуси до 30% при покупка!

Честит Великден на всички!

Ваш екип на Зелена Империя

* Имайте в предвид, че всяко плащане се валидира по отделно. Няма да получите бонус предмет, ако направите няколко по-малки покупки (примерно 2* 50 Кредита)

Върни се в “Изявления”