Мулти акаунти в играта!!!

Официални изявления от екипа.
interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Мулти акаунти в играта!!!

Мнениеот interested » ср 2. дек 2009, 18:07

Здравейте,

искам да подчертая, че мултиакаунтите в играта са забранени!

Нямате право да имате повече от един акаунт в играта! (в един сървър)

Ако играете повече хора от 1 компютър, т.е. едно IP или една мрежа, нямате право да търгувате помежду си!

Нямате право да си помагате, т.е. ако изпратиш 1 маруля за 1000 зП на някой, и после искаш да му върнеш парите по същия този начин, това е забранено!!! Обикновенно, когато видя подобни договори съответните акаунти биват блокирани! Няма как да гледам върнали ли сте парите или не сте.

Играйте за себе си и гледайте своя акаунт.

В играта се наблюдават както договорите, така и сделките на пазара. Когато видя, че дадена сделка е в полза на единия от акаунтите, то и двата акаунта биват блокирани!

Който не спазва тези правила в 99% от случеите ще бъде наказан с блокиране на акаунта, като връщане назад няма...правите си нов акаунт и започвате честно отначало!

Пиша това защото за последните 20 часа, съм блокирал поне 40 акаунта в двата сървъра, не ми е приятно и не искам да го правя, затова играйте честно ;) Така няма да има въпроси от рода защо ми беше блокиран акаунта и т.н..

Поздрави и приятна игра на всички :)
interested

interested
Administrator
Мнения: 6745
Регистриран: чет 6. май 2010, 15:40
Контакти:

Re: Мулти акаунти в играта!!!

Мнениеот interested » чет 3. дек 2009, 19:25

Понеже има въпроси, защо са нужни тези правила ето едно разяснение. Надявам се така да ви е по-ясно:

interested написа:Добре, ще се опитам да обясня подробно.

Пример. Играч А регистрира 5 акаунта.

А1
А2
А3
А4
А5

от тези 5 акаунта дефакто играе с 1 акаунт и от другите 4 само си праща пари към този, с който играе. Какво виждам аз в логовете на играта?

Играч А1 изпратил 1 морков за 500 зП на играч А2. По този начин играч А1 взима доста пари. После пак:
Играч А1 изпратил 2 маруля за 1400 зП на играч А3...и т.н.

Какво виждам когато си помагате вие?

Абсолютно същото...ти си помогнал на някой с такъв договор, няма как аз да разбера, дали това е помощ или не, дали той ще ти върне парите после или няма да ти ги върне, аз виждам цифрички...затова е забранена подобна размяна.

Гилдиите, трябва да построите Чудото на света. Доколкото знам, то се строи с определен вид продукт, който всеки играч може да доставя в гилдията. В това число не влиза размяна на продукта м/у играчите. Затова можете да го строите и без да разменяте продукти помежду си.

Разбирам, че като играчи от една гилдия бихте искали да си помагате, но не е редно просто защото останалите играчи, които примерно нямат гилдия, нямат и такава привилегия, затова и вие не трябва да използвате подобни методи да си помагате. Може да си давате продукти на някакви преференциални цени, да речем малко по-ниски от пазарните, но подобни размяни не трябва да има.

"Как да разбера дали стоката която продавам, като цена ще ви си хареса?"


Ами договори, които се различават с малко от пазарната цена, не ми правят впечатление. Проблема са договорите от рода споменати горе, 1 бройка на много висока цена, така този който продава печели прекалено много, а не е редно. Ако си продавате на що-годе нормални цени няма лошо, даже двойна да е цената пак няма проблем, ваше право е да определяте цената, ама...1 морков върви 0.01 зП и да се продава за 500 ми идва малко в повече :)

п.п. Примера с моркова е символичен, ползват се и други продукти. 100 моркова за 2000 зП пак не е прекалено достоверно и най-вероятно ще се предприеме някакво деиствие от наша страна.

Искам също да отбележа, че ако акаунта ви се блокира винаги можете да попитате защо е бил блокиран и ако сме сбъркали нещо ще си поправим деиствията.

Надявам се да съм бил възможно най-ясен.


Върни се в “Изявления”