Покупка, изпълнение и активация на рецепти

За начинаещите в играта. Моля прочетете тук, преди да зададете въпрос!
Потребителски аватар
zoran902
Мнения: 1776
Регистриран: ср 19. май 2010, 18:42
Местоположение: Русе

Покупка, изпълнение и активация на рецепти

Мнение от zoran902 » вт 24. авг 2010, 22:52

1. Покупка на рецепта.
- Рецепти се закупуват от Продавача на рецепти в Пондингтън (втория град). Жената, която продава по три вида рецепти, може да ги разбърка на момента в замяна на 1 кредит. По начало рецептите се разбъркват автоматично в 01:00 часа българско време. Можете да закупите неограничен брой рецепти от един или от различни видове.

2. Изпълнение на рецепта.
- След като сте си закупили рецепта от Продавача на рецепти, можете да я активирате. За целта трябва да влезете в Мелницата в Пондингтън (втория град) и да издърпате желаната рецепта от рафта (горе вляво) до мелничаря. Обърнете внимание, че всяка рецепта изисква определено количество продукти. За да стартирате процеса на приготвяне, трябва да имате в наличност дадените продукти. След стартиране на процеса започва да тече обратното броене до приготвянето на рецептата. След изтичане на времето, просто трябва да отидете пак до Мелницата в Пондингтън и да приберете готовата рецепта. При прибиране на рецептата от Мелницата получавате бонус точки.

3. Активация на рецепта.
- След като сте прибрали рецептата от Мелницата в Пондингтън, ще откриете готовата за активация рецепта в Рафта с рецепти (ще се появи, когато си приберете рецептата от Мелницата), който се намира точно под Фермата Ви (вляво от пътечката с фермерчетата). За да активирате рецептата, нужно е да отворите Рафта с рецепти (кликнете на ">>", за да го отворите) и да кликнете върху самата рецепта.
*Ако бонусът от рецептата е някакъв продукт, той автоматично отива на Рафта с продуктите.
*Ако бонусът от рецептата е бонус към жътвата, започва да тече времето, през което можете да се възползвате от активираната рецепта (добавя допълнителен брой ожънат продукт (например ако е активирана рецепта, която дава бонус "+1 жътва за спанак", при жънене на едно поле вместо 4 броя спанак, се получава 5 броя)).
Играй за забавление и уважавай другите.
Помощни материали за играта: Farmpedia & Капитаймс
Главни правила във форума

Заключена

Върни се в “Често задавани въпроси - FAQ”